Mange arter af flagermus
Der findes mange forskellige arter af flagermus, faktisk findes der hele 13 arter i Danmark, hvoraf de mest almindelige arter tilhører sydflagermusen, skimmelflagermusen (Nordsjælland), dværflagermusen og vandflagermusen. Flagermus er fredede, da arten i Danmark bedømmes som generelt truede.
Skadedyrsaspektet ved flagermus udmønter sig i støj og lugtgener fra dyrene, øget risiko for insekter fra dyrets ekskrementer på loftet, samt den generelle utryghed og måske irritation over at være invaderet af flagermus, enten på ens loft eller andre tilflugtssteder på ejendommen. Ekskrementerne fra flagermus kan umiddelbart forveksles med museekskrementer, men ved nærmere undersøgelse af ekskrementerne, vil man opdage at disse primært består af insektrester modsat musens ekskrementer.
Flagermusens aktivitet
Først på sommeren, primært i juni eller juli, føder flagermusen et kuld unger. Disse er flyvefærdige ca. en måned senere og vil derefter gradvist forlade reden for selv at søge føde sammen med de voksne indivder.
Kiltin tilbyder effektive og fuldt lovlige metoder til afhjælpning af problemer med flagermus.
Kiltin har mange års erfaring med effektive og lovlige metoder til at afhjælpe problemer med flagermus.
Metoden yder fuld sikkerhed og respekt for dens fredede status, men bevirker også at flagermusene efter en sæson ikke længere kan anvende boligen som rede for afkommet. En løsning omfatter oftest også rengøring af facadevæggen hvor flagermusenes indflyvningsområde befinder sig, hvilket oftest er den billigste og mest effektive løsning hvis man alligevel har et stillads opsat eller arbejder fra en lift.
Kontakt os
Du skal være meget velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på dit flagermusproblem.
Dette kan gøres pr. mail kiltin@kiltin.dk eller tlf. 47 10 72 00.